نماد سایت دریای شرق

کاپ کیک کدو حلوایی – طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی خونگی

کاپ کیک کدو حلوایی

1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب مافین بگذارید 2- در یک کاسه بزرگ پوره کدو حلوایی، شکر، تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.

دستور پخت کاپ کیک کدو حلوایی :

مواد لازم برای ۱۲ کاپ کیک :

طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی آسان:

1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب مافین بگذارید
2- در یک کاسه بزرگ پوره کدو حلوایی، شکر، تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
3- در یک کاسه متوسط جداگانه، آرد، ادویه پای کدو حلوایی، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید
4- مخلوط مواد خشک را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
5- با استفاده از اسکوپ بستنی، خمیر را در قالب های آماده مافین بریزید. هر مافین را یک سوم پر کنید.


6- کاپ کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
7- پس از پختن اجازه دهید کاپ کیک ها حدود 30 دقیقه در قالب خنک شوند.
8- کاپ کیک را در سینی و یا ظرف سرو بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
9- زمانی که آماده سرو شدند روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

ترکیب ادویه پای کدوحلوایی
دارچین، 4 ق چ – پودر فلفل شیرین، 1 ق چ – میخک، ½ ق چ – زنجبیل، 2 ق چ – جوز هندی 1 ق چ

خروج از نسخه موبایل