آموزش و طرز تهیه سالاد لایه ای خوشمزه و ساده :
مواد لازم:
- 1- کاهو، 6 پیمانه خرد شده
- 2- هویچ رنده شده، 300 گرم (نیمه شده)
- 3- پیاز قرمز ریز خرد شده ، 1عدد
- 4- نخود فرنگی پخته، 450 گرم
- 5- خیار متوسط، 1 عدد (پوست کنده و ریز خرد شده)، 280 گرم
- 6- پنیر چدار رنده شده، 1 و ½ پیمانه
- 7- بیکن 230 گرم (پخته و کریسپی شده)
سس سالاد :
- 1- سس مایونز، یک پیمانه
- 2- شیر، ¼ پیمانه
- 3- جعفری خرد شده، ¼ پیمانه
- 4- پیازچه تازه خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- 5- شوید خشک، 1 و ½ قاشق چایخوری
- 6- فلفل، ¼ قاشق چایخوری
- 7- نمک، ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد لایه ای :
برای تهیه سس: در یک کاسه کوچک، سس مایونز، شیر، جعفری خرد شده، پیازچه، شوید خشک، را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و کنار بگذارید.
برای آماده کردن سالاد در یک کاسه سرو شیشه ای به ترتیب کاهو، هویچ، خیار، پیاز و نخود فرنگی را به طور مرتب بچینید.
سس سالاد را یک مرتبه روی سالاد بریزید و روی آن پنیر چدار رنده شده و بیکن ها را بچینید.
روی سالاد را بپوشانید و به مدت چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده و سرو کنید.