نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سس مارینارا به روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه سس مارینارا

- در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و هویچ را اضافه کرده در حدود 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سیر و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر دیگر تفت دهید.

طرز تهیه سس مارینارا خونگی :

سس مارینارا یک سس گوجه ایتالیایی است که معمولا در انواع پاستا، لازانیا، پیتزا و یا به عنوان دیپ استفاده می شود.


‌مواد لازم :

طرز تهیه سس مارینارا :

– در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و هویچ را اضافه کرده در حدود 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سیر و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر دیگر تفت دهید.
– بقیه مواد سس مارینارا را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزید و در قابلمه را نگذارید و هر از گاهی مخلوط را هم بزنید. می توانید بیشتر بپزید اگر سس شما هنوز غلیظ نشده است. و اگر سس غلیظ بود، کمی آب اضافه کنید.
– در نهایت نمک و فلفل سس را بچشید و اندازه کنید و اگر دوست داشتید، سرکه بازامیک یا شکر اضافه کنید و برگ بو را از سس خارج کنید.


برای داشتن سس نرم تر می توانید سس را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
نکته1: شما می توانید سس مارینارا بسته به ذائقه خود، تند، شیرین تر یا کرمی تر درست کنید.
نکته2: می توانید سس را از قبل آماده کرده و در فریزر نگهداری کنید به این تریتب که پس از اتمام مراحل تهیه سس آن را خنک کنید و سس را درون ظرف مخصوص فریزر با درب محکم بریزید. و حداکثر تا 3 ماه فریز کنید. موقع استفاده یک شب قبل در یخچال یخ زدایی کنید و به آرامی روی اجاق گرم کنید.

خروج از نسخه موبایل