رسپی دیپ سبزیجات :
دیپها یا دیپینگ سسها زیر مجموعهای از خانواده سسها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذاها استفاده میشوند.
دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برشهایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچ ها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو میشوند.
یکی از اصلیترین تفاوتهای سس و دیپ در این است که ما معمولا سس را روی غذا میریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطهور کنیم.
مواد لازم:
- خامه ترش، 450 گرم
- مایونز، 450 گرم
- برگ جعفری خشک، 1 قاشق غذاخوری
- پیاز خشک نگینی، 1 قاشق غذاخوری
- نمک طعمدار شده، 1 قاشق غذاخوری
- شوید خشک، 1 قاشق چایخوری
- سس ورچسترشایر، ½ قاشق چایخوری
- سس تند فلفل، 3 تا 4 قطره
طرز تهیه دیپ سبزیجات :
همه مواد را داخل یک کاسه بریزید. با یکدیگر مخلوط نموده و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
ترکیبات نمک طعم دار شده:
نمک، ¼ پیمانه – فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری – شکر قهوهای، 2 قاشق چایخوری – پاپریکا، 1 قاشق چایخوری – زردچوبه، ¼ قاشق چایخوری – پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری – پودر سیر، 1 قاشق چایخوری