نماد سایت دریای شرق

شیرینی نان ماه : طرز تهیه شیرینی خوشمزه در خانه مثل بیرون

شیرینی نان ماه

طرز تهیه شیرینی نان ماه :

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

مواد میانی:

برای رومال :

دستور پخت شیرینی نان ماه :

برای تهیه خمیر به جز آرد بقیه مواد را داخل کاسه‌ای بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر با کنترل اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید.
برای تهیه مواد میانی همه مواد را داخل کاسه گودی بریزید و مخلوط کنید. قوام خمیری دارد. خمیر را به 9 چانه تقسیم کنید. و به همین ترتیب، مواد میانی را هم به 9 قسمت تقسیم کنید. به این شکل خیلی راحتتر آماده می‌شود.

خمیر را به صورت طولی روی سطح کار باز کنید و از مواد میانی نیز به صورتی لوله ای کنید و وسط آن بگذارید. خمیر را دور آن رول کنید و به شکل ماه شکل دهید. همه خمیر را به این شکل آماده کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید. زرده تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری ماست را با یکدیگر مخلوط کنید و روی نانها رومال کنید. در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی نانها سرخ شوند، بپزید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل