نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک بیسکوییتی به روش آسان در خانه

طرز تهیه کیک بیسکوییتی

تمام مواد به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید خامه و وانیل را هم اضافه کنید. کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد.

طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

مواد لازم:

مواد گاناش:

طرز تهیه کیک بیسکوییتی:

تمام مواد به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید خامه و وانیل را هم اضافه کنید. کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد.


بیسکوئیت ها را یکی یکی داخل یک لیوان شیر خیس کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید مقداری از محلبی را روی بیسکو ئیت ها بریزید و یک دست صاف کنید و دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینید تا سه لایه ادامه دهید.


برای گاناش خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل شود روی آخرین لایه محلبی گاناش بریزید و صاف کنید و 3-4ساعت داخل یخچال بگذارید.و بعد برش بزنید
می توانید با شکلات سفید رنده شده تزئین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل