طرز تهیه بورک سیب زمینی:
مواد خمیر:
- لیوان 200 میلی استفاده شده است
- 4 لیوان آرد
- دو لیوان شیر
- دو قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک قاشق سرکه
- یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری )
- یک قاشق مرباخوری نمک
- 100 گرم کره و نصف استکان روغن مایع برای لای خمیر
مواد میانی:
- 3 -4 قاشق روغن زیتون
- 5 -6 عدد سیب زمینی
- یک قاشق مربا خوری رب
- دو عدد پیاز
- نمک فلفل سیاه جعفری و پول ببر
طرز تهیه بورک سیب زمینی:
برای مواد میانی سیب زمینی ها را ابتدا می پزیم . پیاز را خرد کرده و با دو سه قاشق روغن زیتون کمی تفت می دهیم. بعد رب و سیب زمینی را اضافه کرده و له می کنیم. ادویه و جعفری را هم اضافه کرده و مواد میانی را آماده می کنیم.
تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید . روی خمیر را پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم بعد به 6 قسمت چانه می کنیم و هر چانه را باز می کنیم و کمی کره آب شده و روغن مایع روی خمیر ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم هر سه تا چانه را یکی می کنیم تا دو تا چانه داشته باشیم.
دوباره روی خمیر ها را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چانه ها را به اندازه سینی باز می کنیم و یکی از خمیر ها روی کاغذ روغنی قرار می دهیم از مواد میانی روی خمیر یکدست پخش می کنیم و لایه بعدی را روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کناره ها را با دست محکم می کنیم با زرده تخم مرغ رومال زده و با چنگال سوراخ می کنیم و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک می پزیم.
نوش جان