نماد سایت دریای شرق

شیرینی گردویی با شیره انگور : طرز تهیه به روش اسان در خانه

شیرینی گردویی با شیره

ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب و یک برش لیمو را با حرارت متوسط می جوشانیم بعد از به جوش آمدن 5 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا کامل سرد شود.

شیرینی گردویی با شیره

طرز تهیه شیرینی گردویی با شیره انگور:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی گردویی با شیره انگور:

ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب و یک برش لیمو را با حرارت متوسط می جوشانیم بعد از به جوش آمدن 5 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا کامل سرد شود.


برای خمیر کره ماست روغن مایع ارده سرکه را مخلوط می کنیم بعد یک لیوان از آرد و پکینگ پودر را اضافه می کنیم و گردوی خرد شده را مخلوط می کنیم بقیه آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود(با کف دست زیاد ورز ندهید) مانند ویدئو خمیر را شکل می دهیم و در سینی فر می چینیم ( نیازی به چرب کردن سینی نیست) در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی حدود 20دقیقه می پزیم بعد از در آوردن از فر شیره انگور را با شربت مخلوط می کنیم( تا شیرینی ها کمی از داغی بیافتد حدود 5 دقیقه) و روی شیرینی ها می ریزیم و می گذاریم تا کامل خنک شود می توانیم با پودر پسته تزئین کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل