کیک وافل شکلاتی
کیک شکلاتی غنی که به وافل کیک شکلاتی تبدیل شده است. بدون هیچ مرحله پیچیده !
ساخت فوق العاده آسان از ابتدا تنها با یک کاسه تنها در 30 دقیقه! از بیرون ترد، از داخل لطیف پر از شکلات غنی.
مواد مورد نیاز:
- 2 فنجان آرد همه منظوره (یا آرد ساده)
- 1/3 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 2 تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده
- 1/3 فنجان روغن (یا کره ذوب شده کم چرب)
- شیر 1 3/4 فنجان
طرز تهیه کیک وافل شکلاتی
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در مرکز مواد خشک یک چاه ایجاد کنید. تخم مرغ، روغن (یا کره ذوب شده) و شیر را اضافه کنید. مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید تا خمیر به خوبی ترکیب و یکدست شود.
- وافل را طبق دستورالعمل سازنده بپزید.
- گرم را با پودر شیرین کننده یا شکر و نوتلا یا شکلات آب شده سرو کنید.
- برای تهیه گاناش نوتلا: 1/4 فنجان نوتلا را در مایکروویو به مدت 30 تا 60 ثانیه ذوب کنید تا به غلظت نازکی برسد. 3-4 قاشق غذاخوری شیر را بزنید (به نظر می رسد که در شرف گرفتن است، اما به زدن ادامه دهید)! بعد از حدود 30 ثانیه براق و صاف به نظر می رسد.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !