دریای شرق

سوپ بروکلی و پنیر : طرز تهیه با روش آسان

سوپ بروکلی و پنیر

سوپ پنیر بروکلی آسان در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود! طعم خامه ای در یک کاسه با کلم بروکلی ، پنیر چدار، و طعم بسیار زیاد! آنقدر خوب است که قبل از اینکه دوستان و خانواده شما فرصتی برای ریختن یک کاسه برای خود داشته باشند، آن را از داخل قابلمه میل کنید!

طرز تهیه

سوپ بروکلی و پنیر

سوپ کلم بروکلی خانگی چقدر می تواند در یخچال بماند:

پس از پخته شدن سوپ بروکلی، اجازه دهید خنک شود و تا 3 روز در یخچال قرار دهید.

در صورت نیاز، تا 3 ماه در ظرف دربسته فریز کنید.

چگونه سوپ را دوباره گرم می کنید؟

برای گرم کردن مجدد در مایکروویو: روی آن را با درب مخصوص مایکروویو بپوشانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که داغ شود روی حرارت بالا قرار دهید. پس از نیمی از زمان گرم شدن را هم بزنید. (لطفاً توجه داشته باشید: زمان مایکروویو ممکن است متفاوت باشد.)برای اجاق گاز: سوپ را در قابلمه یا تابه بریزید. حرارت دهید، در حالی که گاهی اوقات هم می زنید .

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر

نکات

برای قوام حتی غلیظ تر، 1-2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب یا شیر مخلوط کنید و زمانی که سوپ در حال جوشیدن است به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید غلیظ شود.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل