نماد سایت دریای شرق

سیب زمینی شیرین با پارمزان !!

سیب زمینی شیرین با پارمزان

سیب زمینی شیرین له شده با کره سیر با پنیر پارمزان از بیرون ترد و کره ای است، در حالی که در داخل نرم و شیرین است و راه را برای یکی از بهترین راه ها برای خوردن سیب زمینی شیرین باز می کند!

این سیب زمینی های شیرین له شده در داخل شیرین و لطیف با لبه های بیرونی ترد، آنها را تبدیل به یک غذای جانبی باورنکردنی برای همراهی با مرغ بریان یا بوقلمون، استیک یا ماهی می کند!

به طور معمول، سیب زمینی شیرین در فر یا به صورت مکعبی یا به صورت نصف شده تفت داده می شود.

طرز تهیه سیب زمینی شیرین خرد شده

در آزمایش اینها، من دو روش مختلف را امتحان کردم.

1/ ابتدا آنها را بپزید تا چنگال نرم شوند، روی همان سینی خرد کنید و تا زمان یکه ترد شود تفت دهید.

یا

2/ ابتدا آنها را بجوشانید، هر تکه را آبکش کنید، سپس در سینی بگذارید، له کنید و بپزید تا کاملا ترد شود.

در هر صورت، شما نمی توانید اشتباه کنید. شخصاً ابتدا روش جوشاندن را ترجیح می‌دهم، زیرا برای من طعم بهتری دارد.

من همچنین دریافتم که به آرامی له کردن آنها با چنگال بسیار ساده تر از استفاده از دستگاه خرد کن سیب زمینی است. ممکن است مجبور شوید بعد از له کردن آنها را کمی فرم دهید، زیرا نرم تر از سیب زمینی معمولی هستند.

سپس کره سیر آب شده بریزید…

سپس 10 تا 15 دقیقه دیگر کباب کنید (یا سرخ کنید) .

مواد مورد نیاز

طرز تهیه سیب زمینی شیرین با پارمزان

روش جوشاندن:

سیب زمینی شیرین را در یک قابلمه بزرگ آب نمک قرار دهید. به جوش بیاورید؛ بپزید، روی آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شود بپزید. خوب آبکش کنید.

روش کباب کردن:

له کردن :

برای سرو:

نکات

به دنبال سیب زمینی شیرین بلند با قطر نسبتاً وسیع باشید. من متوجه شدم که چاق تر، بهتر (تکه های سیب زمینی شیرین له شده بزرگتر)*من ابتدا روش جوشاندن را ترجیح می دهم. اما هر دو روش کار می کند.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل