نماد سایت دریای شرق

دم کردن قهوه بدون دستگاه قهوه ساز

دم کردن قهوه بدون دستگاه

رشد قهوه به سبک اسپرسو، بازارهای جدیدی را برای نوشیدنی هایی که فراتر از دستگاه قهوه ساز سنتی ساخته می شوند، باز کرده است.

اگر به اندازه کافی اعتماد به نفس کافی برای معرفی یک دستگاه اسپرسوساز به کافه، بار یا رستوران خود ندارید، پس این راهنمای ساده راهی عالی برای تهیه قهوه با کیفیت بدون نیاز به تمرین مانند یک باریستا است.

این راهنمای کوچک ساده به شما کمک می کند تا در کمترین زمان قهوه درجه یک درست کنید…

نحوه دم کردن قهوه در کافه یا فرنچ پرس

یک کافه ساده و نمادین، قهوه‌ای لطیف را ارائه می‌کند که تقریباً در هر میز و در هر مکانی یک قطعه برجسته است.

طرز تهیه قهوه قطره ای

با توجه به اینکه کافی شاپ ها به دنبال متمایز ساختن خود در بازار رو به رشد هستند، هر چه بیشتر برجسته می شود، قهوه قطره ای یکی از بزرگترین بخش های در حال رشد بازار قهوه است.

آهسته تر از قهوه سازی سنتی، ساده و درست کردن یک فنجان قهوه به طور همزمان، در صورتی که برای ریختن مقدار زیادی قهوه در یک زمان نیاز به تجهیزات زیادی دارد.

نحوه دم کردن قهوه قطره ای با استفاده از قطره چکان به این صورت است:

دم کردن با اجاق گاز یا قابلمه موکا

دیگ موکا به طور سنتی در سراسر اروپا و آمریکای لاتین مورد استفاده قرار می گیرد، طرح نمادین دیگری که قهوه را با فشار تولید می کند و یک فنجان قهوه فوق العاده صاف را به روشی منحصر به فرد تولید می کند.

می توانید قهوه خود را به هر یک از روش های ذکر شده دم کنید یا قهوه مخصوص اسپرسو ساز را ترجیح دهید.

دم کردن قهوه بدون دستگاه

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل