نماد سایت دریای شرق

عیب یابی دستگاه اسپرسوساز

عیب یابی دستگاه اسپرسوساز

چشمک زدن چراغ دکمه توقف
علت احتمالی: آب در برق قطع شده است

اطمینان حاصل کنید که منبع آب وصل و روشن است.

علت احتمالی: خارج شدن بیش از حد آب از شیر آب داغ

دستگاه را خاموش کنید و ده ثانیه بگذارید و دوباره روشن کنید.

با بررسی سطح سنج آب که معمولاً در جلوی دستگاه قرار دارد، از پر شدن صحیح دیگ اطمینان حاصل کنید.

اگر چراغ توقف همچنان چشمک می زند، این روش را تکرار کنید.

هنگامی که چراغ پرکننده دیگ خاموش می شود و دیگ دوباره پر می شود، صبر کنید تا دستگاه اسپرسوساز به دمای مورد نیاز خود برسد.

قادر به کف کردن شیر نیست


علت احتمالی: فشار بخار کم است

بررسی کنید که سطح فشار دیگ در 1.0 بار باشد و دستگاه روشن باشد.
علت احتمالی: نازل بخار مسدود شده است

برداشته و کاملا تمیز کنید.
علت احتمالی: کیفیت پایین شیر

دوباره سعی کنید با یک بخش متفاوت از شیر که از یک دسته جداگانه گرفته شده است.
علت احتمالی: تلاش برای کف کردن مجدد شیر جوشیده

محتویات کوزه خود را دور بریزید، بشویید، خشک کنید و سپس با مقداری شیر تازه امتحان کنید.


قهوه سرد
علت احتمالی: دمای کارکرد دستگاه

مطمئن شوید که دستگاه روشن است و پانزده دقیقه صبر کنید یا تا زمانی که دستگاه اسپرسوساز به دمای مطلوب خود برسد.

این را می توان از طریق سنج مربوطه که به طور سنتی قرار دارد بررسی کرد
علت احتمالی: داغ نبودن سبدهای فیلتر

سبد فیلتر را در دسته گروه قفل کنید و آب داغ را از طریق آنها بشویید.

نگهدارنده های فیلتر را همیشه در طول روز کاری در دسته های گروه قفل کنید، فقط برای انجام مراحل تمیز کردن آنها را بردارید.
علت احتمالی: فنجان سرد

اطمینان حاصل کنید که همیشه از فنجان های از قبل گرم شده استفاده می شود.

قهوه خیلی آهسته پخش می شود


علت احتمالی: هد گروه مسدود شده است

برای رفع هرگونه انسداد در سرگروه و لوله های اطراف، یک برنامه تمیز روزانه را انجام دهید.
علت احتمالی: قهوه زیاد در سبد فیلتر

بررسی کنید که سبد فیلتر مناسب استفاده می شود.
علت احتمالی: بررسی کنید که فشار پمپ عملکرد 9 بار باشد

آب را از طریق گروه هد عبور دهید و بررسی کنید که گیج فشار موجود در دستگاه اسپرسوساز حداقل 9 بار را نشان دهد.
علت احتمالی: آسیاب خیلی خوب تنظیم می شود

تنظیمات آسیاب خود را تغییر دهید.
علت احتمالی: قهوه در نگهدارنده فیلتر بیش از حد فشرده شده است

قهوه آسیاب شده را از دسته گروه دور بریزید، از آسیاب پر کنید و با فشار صحیح و سبک تر آن را بزنید.

قهوه خیلی سریع پخش می شود


علت احتمالی: کافی نبودن قهوه در نگهدارنده فیلتر

بررسی کنید که سبد فیلتر مناسب استفاده می شود.
علت احتمالی: دستگاه آسیاب بیش از حد درشت است

تنظیمات آسیاب خود را تغییر دهید.
علت احتمالی: قهوه در فیلتر به اندازه کافی فشرده نشده است

قهوه را در دسته گروهی دور بریزید، از آسیاب پر کنید و سپس با فشار مناسب بکوبید.


بارگیری و قفل کردن دسته گروه در سرگروه دشوار است
علت احتمالی: قهوه زیاد در سبد فیلتر

بررسی کنید که از سبد فیلتر صحیح استفاده شده باشد.
علت احتمالی: آسیب به واشر

ممکن است واشر نیاز به تعویض داشته باشد.


قهوه از هد گروه یا سبد فیلتر نشت می کند
علت احتمالی: تجمع قهوه

یک چرخه تمیز کردن روزانه را برای پاک کردن قهوه های انباشته شده انجام دهید.
علت احتمالی: آسیب به سبد فیلتر

سبد فیلتر نیاز به تعویض دارد.
علت احتمالی: آسیب به واشر

ممکن است واشر نیاز به تعویض داشته باشد.

نشتی از جلوی دستگاه در زیر سینی/گریل


علت احتمالی: لوله/جعبه زباله مسدود شده است

سینی چکه را بردارید و جعبه زباله و لوله ضایعات را تمیز کنید و هرگونه رسوب و باقی مانده قهوه را با یک پارچه مرطوب پاک کنید. آب داغ را داخل جعبه بریزید تا جریان روشن شود.
علت احتمالی: سرریز دیگ

بلافاصله دستگاه را خاموش کنید و با بخش خدمات تماس بگیرید.


نشتی از پشت دستگاه
علت احتمالی: سرریز دیگ

دستگاه اسپرسوساز را خاموش کنید و با یکی از اعضای تیم خدمات تماس بگیرید.


سطح قهوه نادرست در فنجان
علت احتمالی: تنظیم دوز نادرست روی صفحه لمسی

دستگاه اسپرسوساز را خاموش کنید و با یکی از اعضای تیم خدمات تماس بگیرید.
علت احتمالی: دکمه نادرست روی پد لمسی انتخاب شده است

نمودارها و نمادهای پد لمسی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که دکمه صحیح در آینده انتخاب شده است.

عیب یابی دستگاه اسپرسوساز

عیب یابی دستگاه اسپرسوساز

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل