نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آلو متر + نکات کلیدی

طرز تهیه آلو متر

آلو متر یه خورشت هندی، ترکیبی از سیب زمینی (آلو) با نخود فرنگی (مَتَر) تو یه سس ادویه دار تند که میتونین به همراه نون یا برنج سرو کنید و الان که فصل نخودفرنگی تازه و سیب زمینی استانبولیه فکر خوبیه که بذاریمش تو لیست غذای روزانه!
لیست بلندبالای ادویه رو آماده کنید تا آلومتر بپزیم!

این غذا کیفش به ادویه‌اش و تند بودنشه! اما اگه زیاد تندخور نیستین طبق ذایقه‌تون ادویه‌ها رو تنظیم کنید!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه آلو متر

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت قطعات مکعبی درشت خرد کنید.

در تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا روی سیب زمینی کمی طلایی شود. سپس سیر ، زردچوبه، زنجبیل، کاری یا گراماسالا ، زیره، فلفل قرمز و سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید . سپس پوره گوجه یا رب گوجه‌‌فرنگی و کمی نمک را به تابه اضافه کنید. در صورت لزوم مقداری آب به تابه اضافه کنید ، در حدی که روی سیب زمینی را بپوشاند. سپس نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا روی حرارت ملایم خوراک جا بیفتد و حدود نیم ساعت بپزد.
به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی خوراک بپاشید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل