نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مارمالاد زردآلو + نکات کلیدی

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردالو هم برای صبحانه عالیه هم برای پخت شیرینی و کیک…. الانم که فصل زردآلوئه!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

هسته زردآلو‌ها را خارج کنید سپس آنها را وزن کنید. به اندازه مساوی به زردآلو‌ها شکر اضافه کنید. ( به ازای یک کیلو زردآلو، یک کیلو شکر)

اجازه دهید زردآلو و شکر یکساعت با هم بمانند تا میوه آب بیاندازد.

میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و غلیظ شود. در طی این مدت گاهی مواد را هم بزنید تا سر نرود و زردآلوها پوره شوند. در صورت تمایل میتوانید به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز مارمالاد را کاملا له و پوره کنید.

چنانچه میخواهید مارمالاد غلیظ‌تری داشته باشید، به ازای هر کیلو زردآلو، یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت و یک قاشق آب سرد را با هم مخلوط کنید و در ده دقیقه آخر پخت به مارمالاد اضافه کنید تا لعاب بیاندازد.

مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل یک پینچ وانیل به آن اضافه کنید و سپس در شیشه‌های تمیز و استریل شده در یخچال نگهداری کنید.

خروج از نسخه موبایل