طرز تهیه مارمالاد زردآلو
مارمالاد زردالو هم برای صبحانه عالیه هم برای پخت شیرینی و کیک…. الانم که فصل زردآلوئه!
مواد مورد نیاز:
- زردآلو
- شکر
- وانیل (به دلخواه)
- نشاسته ذرت(به دلخواه)
- آب
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
هسته زردآلوها را خارج کنید سپس آنها را وزن کنید. به اندازه مساوی به زردآلوها شکر اضافه کنید. ( به ازای یک کیلو زردآلو، یک کیلو شکر)
اجازه دهید زردآلو و شکر یکساعت با هم بمانند تا میوه آب بیاندازد.
میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و غلیظ شود. در طی این مدت گاهی مواد را هم بزنید تا سر نرود و زردآلوها پوره شوند. در صورت تمایل میتوانید به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز مارمالاد را کاملا له و پوره کنید.
چنانچه میخواهید مارمالاد غلیظتری داشته باشید، به ازای هر کیلو زردآلو، یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت و یک قاشق آب سرد را با هم مخلوط کنید و در ده دقیقه آخر پخت به مارمالاد اضافه کنید تا لعاب بیاندازد.
مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل یک پینچ وانیل به آن اضافه کنید و سپس در شیشههای تمیز و استریل شده در یخچال نگهداری کنید.