نماد سایت دریای شرق

سالاد عدس + طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه سالاد عدس

به نظرم سالاد عدس فقط یه سالاد نیست، یه وعده غذای سالم و خنکه برای فصل تابستون!

مواد لازم

طرز تهیه سالاد عدس

برای اینکه عدسها در حین پخت فرم خود را حفظ کنند حداقل از دو الی سه ساعت قبل آنها را با مقداری آب بخیسانید و آب ان را تعویض کنید؛ سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید تا نرم شود و آب آن کشیده شود.

در این مدت پیاز، خیار ، گوجه فرنگی‌ها و سبزی را خرد کنید و در ظرفی بریزید.

سرکه یا آب‌لیموترش، سیر، روغن و نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کرده و آماده کنار بگذارید.

عدسها را پس از رسیدن به دمای محیط به سبزیجات اضافه کنید و سس را روی آن بریزید. مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.

در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر فتای خرد شده نیز روی سالاد بپاشید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل