طرز تهیه چای رویبوس
چای رویبوس به یکی از پرطرفدارترین چای ها در جهان تبدیل شده است.
این یک چای با طعم سبک است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. برخی از مردم ترجیح می دهند چای رویبوس را با شیر خامه ای بنوشند در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند طعم های مختلفی مانند عسل، لیمو و زغال اخته را به آن اضافه کنند تا چای خوش طعم تر شود.
تهیه چای رویبوس با چند مرحله و مواد اولیه بسیار ساده است. در اینجا یکی از دستور العمل های آن است که به چهار نفر خدمت می کند. زمان پخت و زمان آماده سازی هر کدام فقط 5 دقیقه است.
چای رویبوس را داخل لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.
فواید سلامتی
افرادی که از بیماری هایی مانند آسم، مشکلات پوستی (آکنه)، اگزما، بی خوابی، ضعف استخوانی یا فشار خون بالا رنج می برند، باید چای رویبوس را به طور منظم بنوشند. چای گیاهی برای مبارزه با همه این بیماری ها در کوتاه ترین زمان مفید است.
بسیاری از انواع دیگر چای ها به سختی سرشار از مواد معدنی هستند، اما رویبوس نوعی چای است که سرشار از مواد معدنی سالم مانند آهن، مس، پتاسیم، کلسیم، فلوراید، منگنز، منیزیم، روی و آلفا هیدروکسیل اسید است.
همه این مواد مغذی انرژی را تامین می کنند. بنابراین، خوردن یک فنجان چای رویبوس در صبح زود می تواند شما را شاداب کند. علاوه بر این، این مواد مغذی مو، پوست و ناخن را سالم و قوی نگه میدارند.
چای رویبوس همچنین به دلیل خواص ضد التهابی آن شناخته شده است که سیستم ایمنی را تقویت می کند. یک سیستم ایمنی سالم از بدن در برابر سرماخوردگی های معمولی، ویروس ها و آنفولانزا محافظت می کند.
چای پر از مواد مغذی نه تنها سیستم ایمنی بدن را حفظ می کند، بلکه سیستم گوارش را نیز سالم نگه می دارد. این به حرکت منظم روده کمک می کند که از شما در برابر گرفتگی معده، یبوست، نفخ و درد شکم محافظت می کند.
مواد مورد نیاز:
- 15 گرم چای رویبوس
- 4 لیوان آب
- شکر قهوه ای 4 حبه
- 4 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه چای رویبوس
- آب با حرارت متوسط در یک قابلمه با اندازه متوسط. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید.
- حالا چای رویبوس را در قوری بریزید. آب جوش را روی چای بریزید. بگذارید 5 تا 6 دقیقه بماند تا طعم چای رویبوس با آب داغ کاملاً دم بکشد.
- چای آماده شده را در فنجان های چای بریزید. با اضافه کردن حبه های شکر آن را شیرین کنید.
- برای طعم دادن چند قطره آب لیمو و عسل اضافه کنید.
- چای داغ را سرو کنید و لذت ببرید!
چیزهای بی اهمیت
- چای رویبوس از گیاه Aspalathus Linearis تهیه می شود که در بیش از 37 کشور در سراسر جهان از آن استفاده می شود.
- انواع مختلفی از چای رویبوس شامل رویبوس قرمز، مشکی، قرمز قهوه ای و خاکستری وجود دارد.
- قبل از قرن بیستم، تنها تعداد کمی از مردم خارج از آفریقای جنوبی از چای رویبوس اطلاع داشتند.
در ژاپن، چای رویبوس به عنوان “چای طول عمر” شناخته می شود.
طرز تهیه چای رویبوس
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !