نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چای بادرنجبویه + نکات کلیدی

طرز تهیه چای بادرنجبویه

بادرنجبویه گیاهی از خانواده نعناع Lamiaceae است و منشا آن اروپاست. نام علمی آن “Melissa officinalis” است. برگ های این گیاه دارای رایحه ملایم لیمو است که به طور گسترده برای درمان اضطراب، مشکلات گوارشی و سایر اختلالات سلامتی استفاده می شود. این چای را می توان از برگ های آن به تنهایی یا با ترکیبی از گیاهان دیگر مانند جو دوسر، گل رز، اسطوخودوس و پوست پرتقال تهیه کرد تا حداکثر فواید و طعم آن را به دست آورد. این چای را می توان تا 4 بار در روز مصرف کرد.

چای بادرنجبویه را در لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.

فواید سلامتی

چای بادرنجبویه برای درمان بسیاری از بیماری ها شناخته شده است و به عنوان گیاهی که از سلامتی حمایت می کند شهرت جهانی دارد. این نه تنها بی خوابی، مشکل خواب کمتر از آنچه بدن برای سالم ماندن نیاز دارد را درمان می کند، بلکه به کاهش علائم بیماری آلزایمر نیز معروف است. این به این دلیل است که وقتی از برگ ها برای تهیه چای استفاده می شود، به عنوان یک مسکن برای نوشیدنی های آن عمل می کند و عملکرد ذهنی را بیشتر بهبود می بخشد.

مواد مورد نیاز

برای سلیقه:

طرز تهیه چای بادرنجبویه

برای تهیه 1 فنجان چای بادرنجبویه

چیزهای بی اهمیت

در سال های اولیه، بادرنجبویه توسط زنبورداران در اطراف کندوها کاشته می شد و برای تمیز کردن کندوها با روغن بادرنجبویه استفاده می شد.

طرز تهیه چای بادرنجبویه

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل