نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر گل + نکات کلیدی

طرز تهیه دسر گل

لیوان اندازه گیری200 m.l است.

مواد لازم برای خمیر :

برای رومال کردن :

مواد لازم برای شربت :

طرز تهیه دسر گل


ابتدا شربت دسر رو آماده کنید.شکر و آب رو مخلوط کرده تا شکر کامل در آب حل بشه.(شربت رو نمیجوشونیم)
تخم مرغ،شیر،روغن مایع،آرد سمولینا،بکینگ پودر و وانیل شکری اضافه کرده همه رو با هم مخلوط کنید در همین حین که ورز میدید آرد رو کم کم اضافه کنید من تقریبا 3 لیوان و نصفی آرد ریختم.یه خمیر نرمی بدست میاد خمیر که آماده شد بهش شکل بدید(طبق فیلم)همه ی خمیرها رو آماده کرده و قسمت روشو داخل پودر سمولینا بزنید و داخل سینی فر با دمای 200 درجه و حرارت بالا و پایین به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزید(چون خمیرمون روغنی هست به سینی نمیچسبه بنابراین نیازی به چرب کردن سینی فر نیست)


بعد از اینکه پخت از فر بیرون بیارید و شربت روش بریرید و کنار بگذارید تا تمام شربت رو به خودش بکشه و در آخر با پودر پسته تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل