نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوا شوبییت + نکات کلیدی

طرز تهیه باقلوا شوبییت

مواد مورد نیاز:

داخل باقلوا

مواد اولیه محلبی

نکته:دوستان کلا به جای محلبی میتونین از پنیر ماسکارپونه و یا پنیر لبنه استفاده کنید.
و یا می توانید بعد از پخت بین لایه ها سر شیر بذارین.

مواد لازم شربت:

طرز تهیه باقلوا شوبییت


اولیه شربت را آماده کنید و بگذارید تا خنک شود آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد بعد آب لیمو اضافه کنید و 15_20 دقیقه با حرارت کم بجوشانید قوام شربت نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد.
سپس محلبی را تهیه کنید همه مواد مربوط به محلبی را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام دیگر را در کنار خود بگذارید تا خنک شود.
40 ورق یوفکا را 20_20 ورق جدا کنید دقت کنید ورقه ها خیلی نازک هستن و زود خشک میشن روشونو را با پارچه بپوشونید.


کره شده آب رو بین هر 20 لایه با فرچه بمالید و ورقه ها روی هم بچینید و سپس به شکل مربع برش بزنید و وسط هر کدام یک قاشق مرباخوری سرپر محلبی و مغز گردو ویا مغز مورد نظرتان قرار دهید و به شکل مثلث ببندید و همه برش ها را به این شکل انجام دهید و داخل سینی فر بچینید موقع چیدن دقت کنید که نوک مثلث پایین باشد و مثلث بعدی را روی نوک قبلی قرار دهید تا بسته بماند.


سپس ۲۰ ورق یوفکا دیگر را هم به این شکل کره زده و برش بزنید و با مواد بنویسید و ببندید با خمیر یوفکا ترکیه ای کلا ۴۰ عدد باقلو میشه درست کرد ولی خمیر یوفکا ایرانی سایزش کوچکتر است و تعداد کمی کمتر خواهد شد. بعد کره آب شده روی باقلواها ریخته در فر با دمای 180 درجه تا زمانی که روی باقلواها طلایی بشه و بعد از خارج شدن کردن از فر شربت سرد رو روی آن بریزید.با پودر پسته یا هر چی که دوست دارید تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل