نماد سایت دریای شرق

دسر چشم خرم سلطان – طرز تهیه و نکات کلیدی

دسر چشم خرم سلطان

لیوان استفاده شده معادل 200 ml است.

مواد مورد نیاز :

مواد لازم برای پایه دسر

طرز تهیه دسر چشم خرم سلطان


ابتدا پودر ژله رو در ظرفی ریخته و 2/5 لیوان آب بریزید خوب مخلوط کنید. (طبق دستور روی پاکت ژله آب بریزید) و در کاسه های دسرمون به طور مساوی تقسیم کنید و داخل یخچال بذارید. بعد از اینکه ژله کامل بسته شد از کیوی ورقه های نازک برش بدید و روی ژله بگذارید.


قابلمه رو روی حرارت بگذارید و کره رو آب کنید. سپس آرد رو اضافه کرده تا زمانی که بوی خامی آردمون گرفته بشه تفت بدید. بعد شیر و شکر رو کم کم اضافه کرده و با همزن دستی دائم هم بزنید تا گلوله نشه،به هم زدن ادامه میدیم وقتی به جوش اومد حدودا 5 دقیقه بذارید بپزه(دائم هم بزنید) بعد وانیل رو اضافه کرده برای آخرین بار هم بزنید و از روی اجاق بردارید.اگر گلوله گلوله بود داخل میکسر ریخته تا صاف و یکدست بشه.کمی هم بزنید وقتی از حرارت افتاد به طور مساوی روی کاسه های ژله ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید تا کامل ببنده(2_3ساعت).بعد داخل ظرف سرو برگردونید.

خروج از نسخه موبایل