طرز تهیه دسر گل
لیوان اندازه گیری200 m.l است.
مواد لازم برای خمیر :
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع 1 لیوان
- ماست 1 لیوان
- ایرمیک 1 لیوان
- بکینگ پودر 10 گرم
- وانیل 5 گرم
- آرد 3/5 لیوان(البته بستگی به بزرگ و کوچکی تخم مرغها داره)
برای رومال کردن :
- آرد سمولینا 1 لیوان
مواد لازم برای شربت :
- شکر 4لیوان
- آب 5 لیوان
طرز تهیه دسر گل
ابتدا شربت دسر رو آماده کنید.شکر و آب رو مخلوط کرده تا شکر کامل در آب حل بشه.(شربت رو نمیجوشونیم)
تخم مرغ،شیر،روغن مایع،آرد سمولینا،بکینگ پودر و وانیل شکری اضافه کرده همه رو با هم مخلوط کنید در همین حین که ورز میدید آرد رو کم کم اضافه کنید من تقریبا 3 لیوان و نصفی آرد ریختم.یه خمیر نرمی بدست میاد خمیر که آماده شد بهش شکل بدید(طبق فیلم)همه ی خمیرها رو آماده کرده و قسمت روشو داخل پودر سمولینا بزنید و داخل سینی فر با دمای 200 درجه و حرارت بالا و پایین به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزید(چون خمیرمون روغنی هست به سینی نمیچسبه بنابراین نیازی به چرب کردن سینی فر نیست)
بعد از اینکه پخت از فر بیرون بیارید و شربت روش بریرید و کنار بگذارید تا تمام شربت رو به خودش بکشه و در آخر با پودر پسته تزیین کنید.