نماد سایت دریای شرق

کیک بیسکوئیت یخچالی – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی

مواد لازم :

مواد لازم برای روی کیک :

طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی

آرد ، پودر کاکائو ، شکر ، زرده تخم مرغ ، شیر را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام لازم برسد. سپس از روی حرارت برداشته شکلات چیپسی ، کره و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.


در یک قالب مستطیل شکل یک لایه بیسکوئیت و یک لایه از کرم بریزید و به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس قالب را به مدت 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید بعد از یخچال بیرون آورده با یک چاقو دورادور آنرا از قالب را جدا کنید.از خامه سفید روی کیک بریزید و در  تمام سطح کیک پهن کنید و کرم لوتوس روی خامه بریزید.
من با کرم لوتوس تزیین کردم شما میتونید با کرم لوتوس یا گاناش تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل