نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک جادول + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک جادول

مواد مورد نیاز :

مواد رویه :

طرز تهیه کیک جادول

شکر و تخم مرغها با دور تند همزن حدودا 10 دقیقه بزنید تا حجم مواد دو برابر و غلیظ و کرم رنگ شود.
سرعت همزن را کم کنید،آرد و شیرخشک و نشاسته را الک کرده و در چند مرحله اضافه کنید.
سپس کره یا مارگارین ذوب شده و شیر عسلی را به مواد اضافه کرده و با لیسک حالت دورانی هم بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.


داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. سپس مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حرارت از بالا و پایین به مدت 20 دقیقه بپزید.
بعد از پخت کیک را سریع از فر بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید تا پف کیک نخوابد سپس اجازه بدید کیک کامل خنک شود بعد به سلیقه خودتون روی سطح کیک خامه کشی کنید و با ترافل شکلاتی یا ترافل پنیری تزیین کنید.

نکته تجربی: چون دمای فرها متفاوت است با خلال چوبی تست کنید.

خروج از نسخه موبایل