نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوا گل رز + نکات کلیدی

طرز تهیه باقلوا گل رز

مواد لازم برای خمیر :

مواد لازم برای شربت :

طرز تهیه باقلوا گل رز


مواد شربت را داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید وقتی بجوش آمد اجازه بدید 17 دقیقه بجوشد سپس آبلیمو را اضافه کرده از روی حرارت بردارید.
داخل یک کاسه تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر و ماست را ریخته با هم مخلوط کنید.نمک و بکینگ پودر و سرکه را ریخته و آرد را کم کم به تدریج اضافه کرده ورز بدید تا خمیر جمع شده و به دست نچسبد بعد روی خمیر را بپوشانید و 40 دقیقه استراحت بدید تا بعمل بیاید.


از خمیر چونه هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و دوباره روی آن را بپوشانید و استراحت بدید.
هر یک از چونه ها را به کمک پودر نشاسته با وردنه تا جایی که ممکن هست باز کنید و به خمیر شکل بدید و سپس یک قاشق فندق یا گردوی خرد شده وسط خمیر بگذارید و لبه ی خمیر را ببندید.


سینی فر را چرب کرده بچینید و با خلال دندان چند تا سوراخ ایجاد کنید(اگر اینکار رو نکنید خمیر متورم خواهد شد)
وقتی همه ی گل رزها آماده شد روی هر کدام 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید.
.وقتی دسر پخت از فر بیرون بیارید و شربت سرد را روی دسر بریزید وقتی شربت جذب شد دسر آماده سرو است.

خروج از نسخه موبایل