نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پای هلو + نکات کلیدی

طرز تهیه پای هلو

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه پای هلو


تخم مرغ و شکر رو 3دقیقه هم بزنید.
سپس روغن ،شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید .
مواد خشک(آرد و بیکینگ پودر و وانیل) رو الک کنید و به مایع اضافه کنید
مایه ی کیک آماده رو توی قالب های مورد نظر ریخته و روش برش های هلو بچینید.درفر 180 درجه ی گرم حدود 25 تا 30 دقیقه بزارین بپزه تا زیر و روش طلایی بشه.
بعد از پخت و سرد شدن روی کیک ها پودر قند و پودر پسته بپاشید.
نکته: حتما کیک رو توی قالب پای یا قالبی درست کنید که ارتفاعش کم باشه

خروج از نسخه موبایل