نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کلوچه فومن

طرز تهیه کلوچه فومن

سلام به همگی حالتون چطوره؟
همیشه سعی داشتم اگه قراره آموزشی توی پیج بزارم، رسپی اصلی و دقیق باشه
خودم درستش کنم و اگه از نتیجه راضی بودم و تاییدم رو گرفت برای شمام به اشتراک بزارم
خیلی وقت بود دنبال یه مهر خوب و چوبی برای کلوچه فومن میگشتم ولی خوب پیدا نکردم
این شد که با همین مهرهای موجود در بازار درستش کردم🤷🏻
ولی وااااااااقعا این رسپی حرف نداره و عالیه چون از یه خانم شمالی که کارشون پخت این کلوچه هاست گرفتم

مواد لازم برای 7 عدد کلوچه

طرز تهیه کلوچه فومن


خمیر مایه و شیر و ۱ قاشق از شکر رسپی رو با هم مخلوط کرده میزاریم ده دقیقه تا عمل بیاد، بعد کره نرم شده و باقی شکر و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و با ویسک مخلوط میکنیم. آرد رو در دو مرحله بهش اضافه کرده تا خمیر جمع بشه.
خمیر کلوچه به یک ربع ورز نیاز داره که من با میکسر این مرحله رو رفتم
بعد خمیر نرم و یکدستمون رو میزاریم توی کاسه چرب شده و روش رو سلفون میکشیم و بهش یکساعت زمان برای استراحت میدیم.
تا خمیر استراحت میکنه مواد میانی رو آماده میکنیم، ارد رو برای یک ربع با حرارت متوسط تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه و رنگ بگیره کمی.
سپس مابقی مواد میانی رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم تا از پودری دربیاد و کمی منسجم بشه(کمی فقط)
بعد از زمان گفته شده پف خمیر رو میگیریم و از خمیر چونه های ۱۰۰ گرمی میگیریم و با کمک وردنه کمی باز میکنیم و یه قاشق سوپخوری پر میریزیم وسط خمیر که باز کردیم و خمیر رو جمع میکنیم و بقچه میکنیم. اصلا درزی از خمیر باز نمونه که مواد داخلی بیرون بزنه.
توی سینی فر که کاغذ نچسب انداختیم میزاریم کلوچه ها رو ، با مهري که زدیم توی ارد روی کلوچه ها مهر میزنیم.فشاااااار بدین تا خطوط مهر کاملا روی کلوچه بیافته.
بعد با چنگال چند سوراخ روی کلوچه ها میزنیم و یک ربع دیگه بهشون استراحت میدیم.
نهایتا هم رومال میزنیم و تخم خرفه.
میره توی فر داغ ۲۰۰ درجه برای ۲۰تا ۲۵ دقیقه.
( تا زمانی که روی کلوچه ها خوشرنگ و برشته بشه)

خروج از نسخه موبایل