نماد سایت دریای شرق

اسلایس سیب و دارچین – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین

سلام بچه ها حالتون چطوره؟ خوبین؟
امروز براتون یه پست خیلییییییی خوشگل و خوشمزه آوردم،
کیا عاشق طعم سیب و دارچینن توی کیک؟
به نظرم سیب و دارچین یعنی پاییز یعنی عصر پاییز
برای همین یه عالمه ایتم اموزشی ازشون براتون دارم
به نظرم کیکش کنی خوشمزست پای کیک کنی خوشمزست توی تارت بزاری خوشمزست خلاصه همه جوره جون میده با یه چای دارچین و هل برای عصرونه های پاییزی
موافقی؟
اینبار براتون اسلایس سیب و دارچین رو در نظر گرفتم امیدوارم این آموزش هم براتون مفید باشه و دوسش داشته باشین

مواد مورد نیاز

طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین


تخم مرغ و شکر و وانیل رو چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و شیر رو بهش اضافه کرده و در حد یکدست شدن بزنید. آرد و بکینگ پودر رو باهم الک کنین و در دو مرحله به ملات کیک افزوده و با ویسک مخلوط کنید.
دو سوم از ملات کیک رو توی قالب ٢٠*٣٠ ریخته و بعد مواد میانی رو روش یکدست پخش کنید.
بعد باقی مانده ملات کیک رو روی سیب ها میدیم و نهایتا روی کیک رو مغزیجات میریزید.
قالب میره توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۵۰ دقیقه یا تا وقتی که روش طلایی بشه.
بعد از خنک شدن به صورت اسلایس ببرید و سروش کنین.
پف و طعم این کیک عالیه حتما امتحانش کنید.

خروج از نسخه موبایل