نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ماندل بولار – آموزش درست کردن شیرینی ماندل بولار در خانه

طرز تهیه ماندل بولار :

طرز تهیه ماندل بولار :

مواد لازم:

اگه از فر استفاده میکنید فررا روی درجه ۱۷۵ روشن میکنیم تا گرم شود.
ارد برنج و ارد شیرینی را الک میکنیم.
کره را از یخچال خارج کرده باید به دمای محیط برسه.


کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید سپس اول ارد برنج رو اضافه کرده سپس ارد شیرینی را اضافه میکنیم و با دست خمیر کنید اصلا ورز دادن لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید تو کیسه فریزر و بمدت بیست دقیقه در یخچال تا استراحت کند

بعد به اندازه یک فندوق درشت(یا اگه بخواهی یک اندازه باشند روی ترازو اندازه ۸ گرمی برداید)برداشته گرد کرده وکمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد با وسیله ای (مث ابزار فوندانت یا ته خودکار )انگشت کوچیکتون یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه یا توستر در دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلوو یا مارمالاد و یا شکلات تزئین کنید

نکات طرز تهیه ماندل بولار :

1خمیری لطیف و نرم باید درست بشه بسته به اردتون هم داره
2:بریلو را اگر اماده تهیه کردید بمدت سی ثانیه در مایکروفر قرار بدید و تا کمی شل بشه بعد تو قیف یکبار مصرف بریزید و سوراخهای شیرینی را باهاش پرکنید.
3:میتونید بجای بریلو از مارمالادم استفاده کنید من مارمالاد سیب زدم
4:این مقدار بیست عدد شیرینی بهمون میده 

بریلو:

ژله بریلو رو میتونید به صورت آماده از مغازه لوازم قنادی تهیه کرده با کمی آب جوش رقیق کنید و استفاده کنید.
یا میتونید تو خونه بااین روش تهیه کنید

طرز تهیه ژله بریلو :

شکر را با یک سوم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد از حل شدن شکر ، نشاسته را با 1 قاشق سوپخوری آب و آبلیمو مخلوط می کنیم این مخلوط را به شکر وآب اضافه می کنیم مدام هم می زنینم تا غلیظ شود .
بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می داریم ، می گذاریم خنک شود سپس رنگ دلخواه را به ان اضافه می کنیم . این ژله 5 دقیقه ای آماده می شود.

خروج از نسخه موبایل