نماد سایت دریای شرق

کرپ کیک شکلات و عسل طرز تهیه + نکات کلیدی

کرپ کیک شکلات و عسل :

طرز تهیه کرپ کیک شکلات و عسل :

مواد لازم:

طرز تهیه کرپ کیک شکلات و عسل :

در ظرفی تخم‌مرغ، شکر، شیر، کره، وانیل و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و پودر کاکائو  را با هم مخلوط و  الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.

تابه‌ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حوله‌ای بگیرید.

یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.

کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و  روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.

بین هر لایه از کرپ لایه نازک از کرم پنیری بمالید وروی آن را با لایه‌ دیگری از نان کرپ بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا تما لایه‌ها روی هم چیده شوند. قبل از سرو به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

روی کرپ را با سس پودر کاکائو و شکلات رنده شده و میوه‌های تازه تزیین و سرو کنید.

کرم پنیری عسلی:

۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل را با همزن برقی بزنی تا لطیف شود و ۳۰۰ گرم خامه‌قنادی فرم گرفته و ۳ قاشق سوپخوری عسل را به آن اضافه و مخلوط کنید.

خروج از نسخه موبایل