نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سالاد ذرت با روش آسان در خانه + نکات کلیدی

طرز تهیه سالاد ذرت:

طرز تهیه سالاد ذرت :

کورن سالاد یا سالاد ذرت، خوراکی محبوب منه! مخصوصا وقتی سر و کله ذرت‌های تازه مکزیکی تو بازار پیدا میشه!

این سالاد می‌تونه با اضافه کردن کمی سیب زمینی یا مرغ پخته خرد شده یا ژامبون تبدیل به یه شام خوشمزه شه … یا اینکه بدون گوشت و مرغ تهیه شه و خود به تنهایی یه وعده غذایی گیاهی مقوی و سالم به حساب بیاد !

در مواقعی که ذرت تازه در دسترس نیست از کنسرو ذرت آبکش شده استفاده کنید و دیگر نیازی به طبخ ذرت نخواهید داشت!

مواد لازم:

ذرتها را پوست بکنید و روی شعله بزرگ اجاق یا ذغال کباب کنید. مراقب باشید دانه‌های ذرت خیلی نسوزد و آبدار باقی‌بماند. (در صورتی که تمایل به کباب کردن ذرتها ندارید از روش بخار‌پز یا آبپز کردن نیز می‌توانید استفاده کنید. )

اجازه دهید ذرتها کمی خنک شوند سپس به صورت عمود روی تخته کار قرار دهید و با چاقو از بالا تا پایین دانه‌ها را از ساقه وسط آن جدا کنید.

دانه ذرت را داخل ظرف بریزید. بقیه مواد شامل گوجه‌فرنگی و خیار را به صورت مکعب‌هایی کوچک خرد کنید و به همراه باقی مواد به دانه‌های ذرت اضافه و با افزودن مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار و سرو کنید.  نوش جان!
یاسمین ببری

خروج از نسخه موبایل