نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه راگو سس ایتالیایی با طعم عالی + نکات کلیدی

طرز تهیه راگو:

طرز تهیه راگو:

راگو، سس اصالتا ایتالیایی‌ است که معمولا به همراه انواع پاستاهای روبانی مانند پاپاردِله یا فتوچینی سرو می‌شود. راگو گاهی به عنوان خوراک به تنهایی نیز در کنار نان سرو می‌شود. انواع سس بلونزه و ناپولتن از زیر مجموعه‌های راگو به شمار می‌روند. راگو را میتوان با گوشت قطعه بندی شده یا قطعه گوشت بزرگتری که بعد از پخت ریش می‌شود تهیه کرد. این سس به روش آرام‌پز و پخت طولانی با مقدار مایعات کم تهیه می‌شود و تمام طعم خود را از سبزیجات و طعم‌دهنده‌های آن می‌گیرد. استفاده از گوشت چرخکرده نیز به منظور سرعت بخشیدن به روند تهیه راگو مرسوم است. .
در کنار راگو استفاده از انواع پنیر مانند پارمسان و … طعم این خوراک را دوچندان دلپذیرتر خواهد کرد!!! .

مواد لازم:

روغن زیتون، پیاز خلالی، سیر، رزماری خرد شده وبرگ بو را کف قابلمه بریزید. ماهیچه گوساله را روی آن قرار دهید و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. رب گوجه‌فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، استاک گوشت و سرکه را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت کم حدود ۳ تا ۴ ساعت به آرامی بپزد و سس کاملا غلیظ شود . پس از این مدت گوشت را خارج کرده و ریش ریش کنید و به قابلمه برگردانید.
پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

مقداری پاستای آبکش شده را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن مقداری سس راگو و پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
. . ***پاپاردله (pappardelle) اسم یه مدل پاستای خونگیه و اصیل ایتالیاییه که برشهای روبانی پهن‌تر از فتوچینی داره!

خروج از نسخه موبایل