نماد سایت دریای شرق

شیرینی بادام و شکلات طرز تهیه + نکات کلیدی

شیرینی بادام و شکلات:

طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات :

شیرینی بادام و شکلات طعم شکلات و عطر بادام یه میکس بی‌نظیره که همتا نداره! با اینکه مقدار بادام مصرفی این شیرینی بسیار در مقایسه با سایر مواد اولیه ناچیز است اما تردی و عطر بی‌نظیری در بافت شیرینی از خود به‌جای میگذارد و آن را خاص و دوست‌داشتنی می‌سازد!

مواد لازم:

کره، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن شود سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه و خوب با همزن برقی بزنید تا مایه کرم رنگ شود.

بادام و نشاسته ذرت را داخل آسیاب برقی بریزید و کاملا پودر کنید. بادام پودر شده، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید و به کره اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود.

خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس دوی سطح ارد پاشی شده باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید با فاصله یچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.

پس از پخت اجازه دهید خنک شوند و در صورت تمایل شیرینی‌ها را با شکلات ذوب شده و پرک بادام تزیین کنید.
شیرین کام باشید!
یاسمین ببری
Telegram.me/Chef_Yasamin_B

خروج از نسخه موبایل