شیرینی بادام و شکلات:
طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات :
شیرینی بادام و شکلات طعم شکلات و عطر بادام یه میکس بینظیره که همتا نداره! با اینکه مقدار بادام مصرفی این شیرینی بسیار در مقایسه با سایر مواد اولیه ناچیز است اما تردی و عطر بینظیری در بافت شیرینی از خود بهجای میگذارد و آن را خاص و دوستداشتنی میسازد!
مواد لازم:
- کره نرم ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- بادام درختی خام یا خلال بادام ۳۰ گرم
- نشاسته ذرت (یا آرد گندم) ۲۰ گرم
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
- آرد ۲۲۵ گرم
- شکلات ذوب شده ۳۰۰ گرم برای تزیین
- پرک بادام مقداری برای تزیین
کره، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن شود سپس زردههای تخم مرغ را اضافه و خوب با همزن برقی بزنید تا مایه کرم رنگ شود.
بادام و نشاسته ذرت را داخل آسیاب برقی بریزید و کاملا پودر کنید. بادام پودر شده، پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید و به کره اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود.
خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس دوی سطح ارد پاشی شده باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی که کف آن را با کاغذ مومی پوشاندهاید با فاصله یچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
پس از پخت اجازه دهید خنک شوند و در صورت تمایل شیرینیها را با شکلات ذوب شده و پرک بادام تزیین کنید.
شیرین کام باشید!
یاسمین ببری
Telegram.me/Chef_Yasamin_B