نماد سایت دریای شرق

بیسکوئیت قهوه و فندق طرز تهیه با روش آسان در خانه

بیسکوئیت قهوه و فندق:

طرز تهیه بیسکوئیت قهوه و فندق :

 ترکیبی از طعم قهوه در کنار عطر و تردی فندق واقعا لذت بخش و فراموش نشدنی! بی خود نیست که قهوه با طعم فندق طرفداران خودش را دارد!

مواد لازم:

طرز تهیه بیسکوئیت قهوه و فندق:

مغز فندق خام را در تابه‌ای چدنی روی حرارت ملایم حدو ۵ تا ۸ دقیقه مرتب هم بزنید تا پوسته روی فندق ترک بخورد. فندق‌ها را درون پارچه‌ای نخی بریزید و اجازه دهید خنک شود سپس آن‌ها را بین دولایه پارچه بسایید تا پوسته روی فندق‌ها جدا شود و مغز فندق سفید شده را خرد کنید.

کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. نمک و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ آن کاملا روشن شود.  قهوه، پودر کاکائو و آرد نول را با هم مخلوط و به تدریج به مایه بالا بیافزایید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. فندق خرد شده را به خمیر اضافه و کمی ورز دهید تا درون خمیر پخش شود. مراقب باشید بیش از حد ورز ندهید و خمیر به روغن نیفتد.

خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل استوانهای به قطر ۳ تا ۴ سانتیمتر فرم دهید. خمیرها را درون کیسه نایلونی بپیچید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

پس از اتمام زمان استراحت، خمیرها را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز به قطر نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله  در سینی فر بچینید.

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند.

بیسکوییت های قهوه و فندق را از فر خارج کرده، بگذارید کاملا خنک شود.

در صورت تمایل روی شیرینی‌ها را پس از خنک شدن با شکلات ذدب شده تزیین  کنید.

این شیرینی را تا ۲ هفته درون ظرف دربدار در یخچال قابل  نگهداری‌ست.

نوش جان!
 یاسمین ببری

خروج از نسخه موبایل