کرپ خامه و عسل :
طرز تهیه کرپ خامه و عسل با میوه های تازه:
کرپها نانهای نازک تابهای هستند که ماده اصلی تشکیل دهنده آن تخم مرغ محسوب میشود.
کرپ را میتوان به صورت شیرین برای سرو دسر و صبحانه تهیه نمود؛ یا آنکه شکر و سایر مواد شیرین را از مواد اولیه آن حذف و به عنوان کرپ رول با مواد غذایی مانند گوشت و سبزیجات پر کرده و به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی پذیرایی کرد.
نان کرپ معمولا در تابههایی چدنی که دارای قطری کم و لبه بسیار کوتاه حدود ۱ سانتیمتر هستند، تهیه میشود اما در صورت عدم دسترسی از تابه نچسب معمولی نیز میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱/۲ ۱ پیمانه
- کره ذوب شده ۱ قاشق سوپخوری
- نمک ۱ پینچ
- آرد ۱ پیمانه
- کره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابه
طرز تهیه کرپ خامه و عسل :
در ظرفی تخممرغ، شیر، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید. ( در صورتی که کرپ را برای تهیه دسر آماده میکنید میتوانید ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری شکر و یک پینچ وانیل به مایه کرپ اضافه کنید. )
تابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حولهای بگیرید.
یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.
کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید..
.
***از آنجا که مایه کرپ رقیق است ممکن است آرد در کف ظرف تهنشین شود، لذا هر چند وقت یکبار مایه را با همزن دستی هم بزنید.
. ***چنانچه مایه کرپ خیلی شل بود مقداری آرد و در صورتیکه خیلی غلیظ بود مقداری شیر اضافه کنید تا مایه کرپ به غلظتی مناسب برسد.
. ***به منظور تهیه کرپ برای مصارف مربوط به دسر میتوان یکی دو قاشق سوپخوری شکر به مایه کرپ استفاده کرد. .