طرز تهیه سالاد ذرت:
طرز تهیه سالاد ذرت :
کورن سالاد یا سالاد ذرت، خوراکی محبوب منه! مخصوصا وقتی سر و کله ذرتهای تازه مکزیکی تو بازار پیدا میشه!
این سالاد میتونه با اضافه کردن کمی سیب زمینی یا مرغ پخته خرد شده یا ژامبون تبدیل به یه شام خوشمزه شه … یا اینکه بدون گوشت و مرغ تهیه شه و خود به تنهایی یه وعده غذایی گیاهی مقوی و سالم به حساب بیاد !
در مواقعی که ذرت تازه در دسترس نیست از کنسرو ذرت آبکش شده استفاده کنید و دیگر نیازی به طبخ ذرت نخواهید داشت!
مواد لازم:
- ذرت شیری تازه (بلال) ۲ عدد
- گوجهفرنگی ۳ عدد
- خیار ۲ عدد
- پیازچه ۵ ساقه یا یک عدد پیاز خرد شده
- جعفری و گشنیز خرد شده مجموعا ۳ قاشق سوپخوری
- سیر ریز خرد شده ۲ حبه
- آب لیموترش تازه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- ماست غلیظ یا مایونز ۱ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
ذرتها را پوست بکنید و روی شعله بزرگ اجاق یا ذغال کباب کنید. مراقب باشید دانههای ذرت خیلی نسوزد و آبدار باقیبماند. (در صورتی که تمایل به کباب کردن ذرتها ندارید از روش بخارپز یا آبپز کردن نیز میتوانید استفاده کنید. )
اجازه دهید ذرتها کمی خنک شوند سپس به صورت عمود روی تخته کار قرار دهید و با چاقو از بالا تا پایین دانهها را از ساقه وسط آن جدا کنید.
دانه ذرت را داخل ظرف بریزید. بقیه مواد شامل گوجهفرنگی و خیار را به صورت مکعبهایی کوچک خرد کنید و به همراه باقی مواد به دانههای ذرت اضافه و با افزودن مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار و سرو کنید. نوش جان!
یاسمین ببری