نماد سایت دریای شرق

سوپ کدو تنبل طرز تهیه + نکات کلیدی

سوپ کدو تنبل :

طرز تهیه سوپ کدو تنبل :

مواد لازم:

طرز تهیه سوپ کدو تنبل :

کره و پیاز را داخل قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نرم و شفاف شود.

کدو و استاک را به همراه پودر سیر، دارچین و جوزهندی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد و کدوها نرم شود. سپس چوب دارچین را خارج کنید و سوپ را درون غذاساز یا به وسیله گوشت برقی له کنید تا یکدست شود. خامه را به سوپ اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. سوپ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.

در این مدت برشهای نان باگت را داخل سینی بچینی و درون فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۵ دقیقه برشته کنید و هنگامی که هنوز داغ است پنیر بلوچیز و دانه‌های کدو را روی آن‌ها بپاشید و ۱ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

سوپ را در ظرف سرو بریزید و برشهای نان برشته پنیری را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

پ.ن ۱ : به جای پنیر بلوچیز می‌تونین از هر نوع پنیر مورد علاقه‌تون روی نون‌های سوپ استفاده کنید!

پ.ن. ۲ : به جای دارچین می‌تونین از ادویه کاری استفاده کنین که مزه اسپایسی خوبی بهش میده!

خروج از نسخه موبایل