نماد سایت دریای شرق

ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار طرز تهیه + نکات کلیدی

ماهی با سس گوجه فرنگی:

طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار:

مواد لازم:

طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار :

شکم ماهی را خالی کنید و روی پوست آن برشهایی ایجاد کنیدسپس ماهی را با مقداری نمک و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.

پیاز را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شقاف شود. زردچوبه، سیر، زنجبیل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد. سپس پوره گوجه فرنگی، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آب لیموترش و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا غلیظ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و گشنیز را اضافه کنید.

از مخلوط آماده شده داخل شکم ماهی و برش‌‌های روی پوست ماهی بمالید.

ماهی را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینومی بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا مزه‌دار شود. در این مدت فر را با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید و سپس ماهی را داخل فر به مدت حدود ۱ ساعت بپزید. در ۲۰ دقیقه آخر فویل را بردارید تا ماهی طلایی شود.

ماهی را به همراه چلو، سبزی پلو یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات :

توی این دستور می‌خواستم طعم تازگی گشنیز بیشتر حفظ شه اما به دلخواه میتونین مثل جنوبی‌ها گشنیز رو بعد از تفت دادن پیاز به تابه اضافه کنید و تفت بدین. البته جنوبی‌ها از ترکیب گشنیز و شنبلیله برای سبزی ماهی استفاده می‌کنند و بهش میگن حشو و به جای آبلیمو هم عصاره تمرهندی میزنن ! .

ایام به کام!
یاسمین ببری

خروج از نسخه موبایل