نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار – دسر یلدایی خوشمزه و آسون

طرز تهیه کاستارد گلاب :

طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار :

سلام، روزتون بخیر… امروز یه دسر براتون دارم که برای شب یلدا انتخاب خوبیه…

مواد لازم برای کاسترد :

مواد لازم برای سس انار:

طرز تهیه کاستارد گلاب با سس انار:

برای تهیه کاستارد، شیر و هل را روی حرارت ملایم بجوشانید تا گرم شود. در ظرفی شکر، نشاسته ذرت. زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. شیر داغ را تدریج به این ترکیب اضافه و همزمان با همزن دستی بزنید تا ترکیب شوند و تخم‌مرغ نبندد.

مخلوط شیر و تخم مرغ را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس گلاب را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد.

خامه یا کره را را اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد از روی حرارت بردارید و دانه‌های هل را خارج کرده و کاستارد را درون ظرف سرو بریزید و اجازه دهید کاستارد به دمای محیط برسد. سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.

در این مدت سس را آماده کنید؛ تمام مواد دا داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و به غلظت شربت برسد. سپس از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن روی کاستاردها بریزید.

خروج از نسخه موبایل