نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چتنی گشنیز مزه و چاشنی هندی برای کنار غذا

طرز تهیه چتنی گشنیز:

طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :

چتنی‌ها یه جور مزه و چاشنی کنار غذان مثل انواع ترشی و شور و زیتون پرورده‌هایی که ما ایرانی‌ها روی سفره‌هامون داریم… برای دوست داران غذاهای تند این یه چیز خیلی باحاله!

مواد لازم:

طرز تهیه چتنی گشنیز هندی :

چنانچه از تمرهندی استفاده میکنید حدود ۷۰ گرم تمرهندی را در کاسه‌ای کوچک قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید و روی ظرف را ببندید تا حدود نیم ساعت بماند. سپس مخلوط درون الک دانه ریز بریزید و با پشت قاشق فشار دهید را از صافی رد کنید تا هسته‌ها جدا شوند و عصاره صاف شده را به همراه سایر مواد درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندین پالس بزنید تا کاملا پوره و نرم شود.

چتنی را به عنوان سس تند در کنار غذاهای دلخواه استفاده کنید.

نکته: برای کنترل میزان تندی فلفل سبز، بهتر است آن را از وسط به دو نیم برش زده و دانه‌های آن را خارج کنید.

نکته: در صورت تمايل می‌توانید مقداری نعناع نیز به دستور اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل