نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان پیازچه چینی با روش آسان در خانه

طرز تهیه نان پیازچه:

طرز تهیه نان پیازچه چینی:

درسته چینی‌ها این روزها زیاد ملیت محبوبی نیستن به خاطر بلایی که سرمون آوردن ، اما بعضی غذاهاشون خوشمزه است!

مثل این نون پیازچه که با یه خمیر خیلی آسون درست میشه و در کنار ترکیب سس سویا و روغن کنجد وفلفل سرو میشه.

مواد لازم:

طرز تهیه نان پیازچه چینی:

آرد را در ظرفی بریزید و با نمک مخلوط کنید. آب را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. اگر خمیر سفت بود مقدار دیگری آب و اگر چسبنده بود مقدار دیگری آرد اضافه کنید.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خوب ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود. سپس داخل کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت استراحت دهید.

خمیر را پس از استراحت، به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه به صورت بیضی و نازک باز کنید. روی آن کمی روغن بمالید و سپس مقداری پیازچه خرد شده و پیاز تفت داده بپاشید و خمیر را از عرض آن رول کنید.

خمیر رول شده را مجددا به صورت پیچ حلزونی بپیچید و با کف دست یا وردنه مجددا به صورت دایره‌ باز کنید.

در تابه مقداری روغن بریزید و خمیرها را از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و به صورت گرم سرو کنید.

برای تهیه دیپ
دو تا ۳ قاشق سوپخوری سویا سس، ۲ قاشق سوپخوری سرکه برنج یا هر سرکه دیگری ، و ۱ قاشق روغن کنجد و یک حبه سیر کوچک پوره شده(به دلخواه) را با مقداری فلفل قرمز مخلوط و در کنار نان‌های پیازچه به عنوان دیپ سرو کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل