نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان بولانی غذای سنتی افغان با ۳ روش پخت

طرز تهیه نان بولانی :

طرز تهیه نان بولانی :

بولانی یه غذای خوشمزه سنتی افغان هست. ترکیباتی مثل سیب‌زمینی و گشنیز ، تره و فلفل‌سبز و… در میان لایه‌ای از خمیر درون تابه سرخ می‌شود.

طرز تهیه‌اش آسونه و نیازی به خمیر مایه و … نداره!
در اینجا سه نوعش رو درست میکنیم

مواد لازم برای خمیر:

برای تهیه خمیر، سه پیمانه از آرد، نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. وسط مخلوط را گود کنید و آب و روغن را درون گودی بریزید و به تدریج آب و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. در صورت نیاز بقیه آرد را به تدریج اضافه کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و سه ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

مواد میانی با سیب زمینی ( بولانی کچالو )

تمام مواد را با هم مخلوط و با نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید.

مواد میانی با تره ( بولانی گندنه )

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد میانی با اسفناج ( بولانی پالک )

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه نان بولانی :

خمیر را به چانه‌های ۵۰ تا ۶۰ گرمی تقسیم‌کنید. روی سطح آردپاشی شده خمیر را به صورت گرد و تا حد ممکن نازک باز کنید. مواد میانی انتخابی را روی نیمی از خمیر به صورت لایه‌ای نازک پخش کنید و نیمه دیگر خمیر را روی آن تا بزنید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید.

در تابه‌ای روی حرارت ملایم مقدار کمی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن گرم شود و بولانی‌های آماده شده را در تابه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شود.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل