نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دلمه یونانی بدون گوشت و شیک و مجلسی

طرز تهیه دلمه یونانی:

طرز تهیه دلمه یونانی :

حالا که تو حال و هوای یونانیم، یه دلمه به سبک یونانی درست کنیم، بدون گوشت، شیک و مجلسی!

یِمیستا، دلمه پر شده با برنج، کشمش و سبزیجات به سبک یونانی و البته کشورهای نزدیک منجمله ترکیه است.

مواد لازم:

مواد لازم برای سس:

طرز تهیه دلمه یونانی :

سر گوجه‌ها را برش بزنید و با قاشق داخل گوجه‌ها را خالی کنید و قسمتهای داخلی گوجه‌فرنگی را برای ترکیب با مواد دلمه پوره کنید و کنار بگذارید.

سر فلفل دلمه‌ای‌ها برش بزنید و داخلشان را خالی کنید.

داخل فلفل‌ها و گوجه‌های خالی شده را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

برنج را بشویید و با مقداری آب جوش و نمک بپزید در حدی که برنج آبکش میکنید. آبکش کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.

پیاز را در تابه‌ای به همراه روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادام و کشمش را اضافه کنید. کاپریس را خرد کرده و اضافه کنید.سپس برنج ، ادویه‌جات و سبزیجات، مغز پوره شده گوجه‌فرنگی را اضافه و مواد را روی حرارت بردارید.

داخل گوجه‌فرنگی و فلفل‌ها را پر کنید و درون ظرف نسوز یا قابلمه بچینید

طرز تهیه سس دلمه:

برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف پخت بریزید.

چنانچه میخواهید دلمه‌ها را درون فر بپزید، روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و درون فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه حدود یکساعت بپزید ، سپس پوشش روی ظرف را بردارید تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و سس جا بیفتد؛ چنانچه میخواهید در قابلمه و روی حرارت بپزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و سس غلیظ شود.

این دلمه به صورت سنتی، هم دما با محیط یا ولرم سرو می‌شود و نقش پیش‌غذا را دارد.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل