نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه برش روسی یه غذای زمستانی خوشمزه و آسان

طرز تهیه برش روسی:

طرز تهیه برش روسی :

بُرش یه خوراک یا سوپ روسی و کشورهایی دور و بر روسیه مثل اوکراین و اروپای شرقی هست که واقعا واسه این روزها عالیه… رنگش که خیلی قشنگه… طعمش هم که نگم براتون مخصوصا با خامه و جعفری یا شوید تازه!

از اونجایی که بُرش اصالتا با خامه ترش سرو میشه، شاید با ماست خامه‌ای شیرین هم رابطه خوبی داشته باشه، واقعا اینو نمیدونم چون اینجوری امتحانش نکردم!

برش گاها با تیکه‌های کوچیک گوشت گوساله به اندازه گوشت قیمه‌ای هم تهیه میشه، گاها هم بدون گوشت… یعنی به عهده خودتونه که آب قلم گوساله استفاده کنین یا اول گوشت و با آب بپزید و بعد مواد دیگه رو اضافه کنین!

راستی تا فراموش نکردم بگم، بُرش تمام طعم خوبش به خاطر استفاده از برگ بو هست، لطفا برگ بو رو حتما استفاده کنین!
اگه دوست داشتین می‌تونین نصف قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی هم استفاده کنین تو دستور!

مواد لازم:

طرز تهیه برش روسی :

مقداری کره یا روغن داخل قابلمه بریزید، پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر، هویج و چغندر را پوست بگیرید و به دلخواه به صورت نگینی خرد یا رنده درشت کنید. وقتی پیازها نرم شد، رب گوجه، چغندر و هویج را به همراه برگ بو به قابلمه اضافه و کمی تفت دهید تا نرم شوند و سپس کلم برگ خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی کلم گرفته شود.

سیب زمینی مکعبی ریز خرد شده و آب قلم را اضافه و با مقداری نمک و فلفل خوراک را مزه‌دار کنید و در قابلمه را بگذارید تا به آرامی بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت آب یک عدد لیموترش را به قابلمه اضافه کنید.

بُرش را در ظرف موردنظر بکشید و روی آن مقداری خامه و سبزی خرد شده بریزید و سرو کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل