نماد سایت دریای شرق

خوراک لوبیا سفید ایتالیایی طرز تهیه با روش آسان در خانه

خوراک لوبیا سفید ایتالیایی:

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید ایتالیایی:

البته لوبیا سفیدهای اونور آب خیلی درشتن و به لوبیای کانِلینی معروفن، اما با لوبیا سفیدهای ما هم میشه!

خوب این سوپ با طعم‌های ایتالیایی همراهه، سیر و روغن زیتون ، اوریگانو و رزماری… که البته طعم‌دهنده‌ها رو می‌تونین طبق ذایقه خودتون کم و زیاد کنین! یا مثلا اگه سیر دوست ندارین از پیاز استفاده کنین!

مواد لازم:

لوبیا سفید را از روز قبل با مقداری آب بخیسانید و در این مدت چندبار آب آن را تعویض کنید.

لوبیای خیسانده را آبکش کنید و مجددا با مقداری آب بپزید تا نرم شود و آب آن تا حد زیادی کشیده شود. نیمی از لوبیای پخته را درون غذا ساز یا میکسر پوره کنید.

سیر را در کمی روغن تفت دهید و به همراه رزماری، اوریگانو و مقداری نمک و فلفل و لوبیای پوره شده به قابلمه لوبیا سفید اضافه کنید.

استاک یا عصاره دلخواه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.

برای سرو، میتوانید از نان برشته یا کروتان استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل