نماد سایت دریای شرق

بادمجان شکم پر مراکشی بدون گوشت با طعم عالی !

بادمجان شکم پر مراکشی:

طرز تهیه بادمجان شکم پر مراکشی بدون گوشت:

خوب اون دونه‌های انار روش که قشنگ نقش لباس مجلسی شب یلداست!

این بادمجونا با ترکیب عدس، هویج و قارچ پر میشن و با سس ارده سرو میشن. اگه ارده دوست ندارین میتونین ماست یا خامه رو جایگزین کنین در ترکیبات سس!

مواد لازم:

سس ارده:

طرز تهیه بادمجان شکم پر مراکشی:

عدس را ۴ ساعت بخیسانید سپس با مقداری آب بپزید و در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کنید و صبر کنید تا حد ممکن آب عدس کشیده شود.

بادمجانها را از وسط به دونیم کنید و وسط انها را خالی کنید و در مخلوط آب و نمک بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود و سپس در تابه سرخ کنید تا نرم شوند.

در تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. قارچ و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و آب قارچ کشیده شود. ادویه‌جات را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌جات بلند شود سپس عدس و سبزیجات خرد شده را اضافه و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.داخل بادمجانها را با این مخلوط پر کنید و داخل سینی فر یا ظرف نسوز بچینید و به مدت نیم ساعت در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ بپزید.

برای تهیه سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سس، دانه‌های انار و گردو را به هنگام سرو روی بادمجان‌ها بریزید.

خروج از نسخه موبایل