• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بادمجان شکم پر مراکشی بدون گوشت با طعم عالی !

    بادمجان شکم پر مراکشی:

    طرز تهیه بادمجان شکم پر مراکشی

    طرز تهیه بادمجان شکم پر مراکشی بدون گوشت:

    خوب اون دونه‌های انار روش که قشنگ نقش لباس مجلسی شب یلداست!

    این بادمجونا با ترکیب عدس، هویج و قارچ پر میشن و با سس ارده سرو میشن. اگه ارده دوست ندارین میتونین ماست یا خامه رو جایگزین کنین در ترکیبات سس!

    مواد لازم:

    • بادمجان ۴ عدد
    • عدس ۱/۲ ۱ پیمانه
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • سیر ریز شده ۴ حبه
    • قارچ ریز خرد شده ۲۰۰ گرم (به دلخواه)
    • هویج رنده شده ۳ عدد
    • دانه رازیانه پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری(به دلخواه)
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • دانه گشنیز پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
    • زیره پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • گشنیز یا جعفری خرد شده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
    • گردوی ریز خرد شده مقداری برای سرو (به دلخواه)
    • دانه انار مقداری برای سرو

    سس ارده:

    • ارده ۱/۲ پیمانه
    • آب ۱/۲ پیمانه
    • آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
    • آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودرسیر ۱/۴ قاشق چایخوری یا یکی دو حبه سیر پوره شده
    • نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

    طرز تهیه بادمجان شکم پر مراکشی:

    عدس را ۴ ساعت بخیسانید سپس با مقداری آب بپزید و در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کنید و صبر کنید تا حد ممکن آب عدس کشیده شود.

    بادمجانها را از وسط به دونیم کنید و وسط انها را خالی کنید و در مخلوط آب و نمک بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود و سپس در تابه سرخ کنید تا نرم شوند.

    در تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. قارچ و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و آب قارچ کشیده شود. ادویه‌جات را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌جات بلند شود سپس عدس و سبزیجات خرد شده را اضافه و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.داخل بادمجانها را با این مخلوط پر کنید و داخل سینی فر یا ظرف نسوز بچینید و به مدت نیم ساعت در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ بپزید.

    برای تهیه سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سس، دانه‌های انار و گردو را به هنگام سرو روی بادمجان‌ها بریزید.

    About The Author