نماد سایت دریای شرق

آلو تیکی چات غذای هندی خوشمزه با مواد ارزان قیمت !!

آلو تیکی چات :

طرز تهیه آلو تیکی چات :

خوب شیرازیا و یه تعدادی از جنوبی‌های عزیز و هندی‌ها فکر کنم یه نسبت دوری با هم دارن… چون به سیب زمینی میگن آلو!

آلو تیکی چات هم یه کتلت سیب زمینیه که وسطش با ترکیب نخود و لپه ادویه‌دار پر شده!
منو یاد شامی ماه‌رمضون معروف میندازه!

معمولا مواد میانی ترکیبی از نخود و لپه است اما میتونین فقط از یکی از اونا رو هم استفاده کنین!

مواد لازم :

طرز تهیه آلو تیکی چات هندی :

نخود و لپه را از روز قبل خیس کنید و سپس با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا نرم شده و آب حبوبات کشیده شود‌. سپس با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

در تابه مقداری روغن بریزید و ادویه‌جات را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس ترکیب پوره نخود و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی را رنده کنید و نشاسته یا آرد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت خمیر یکدست شود.

مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و به صورت گرد و نسبتا نازک درون دست باز کنید و مقداری از مخلوط پوره نخود وسط آن قرار دهید.

خمیر سیب‌زمینی را از اطراف جمع کنید تا پوره نخود در میان آن قرار بگیرد و به صورت دلخواه به آن فرم داده و در تابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل