آلو تیکی چات :
طرز تهیه آلو تیکی چات :
خوب شیرازیا و یه تعدادی از جنوبیهای عزیز و هندیها فکر کنم یه نسبت دوری با هم دارن… چون به سیب زمینی میگن آلو!
آلو تیکی چات هم یه کتلت سیب زمینیه که وسطش با ترکیب نخود و لپه ادویهدار پر شده!
منو یاد شامی ماهرمضون معروف میندازه!
معمولا مواد میانی ترکیبی از نخود و لپه است اما میتونین فقط از یکی از اونا رو هم استفاده کنین!
مواد لازم :
- لپه ۱ پيمانه
- نخود ۱ پیمانه
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- پودر انبه ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)
- پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
- ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)
- سیب زمینی پخته و رنده شده ۶۰۰ گرم (حدود ۳ عدد متوسط)
- نشاسته ذرت یا آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه آلو تیکی چات هندی :
نخود و لپه را از روز قبل خیس کنید و سپس با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا نرم شده و آب حبوبات کشیده شود. سپس با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.
در تابه مقداری روغن بریزید و ادویهجات را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس ترکیب پوره نخود و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
سیب زمینی را رنده کنید و نشاسته یا آرد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت خمیر یکدست شود.
مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و به صورت گرد و نسبتا نازک درون دست باز کنید و مقداری از مخلوط پوره نخود وسط آن قرار دهید.
خمیر سیبزمینی را از اطراف جمع کنید تا پوره نخود در میان آن قرار بگیرد و به صورت دلخواه به آن فرم داده و در تابهای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.
نوش جان