نماد سایت دریای شرق

لوبیا پلوی اسپانیایی طرز تهیه با روش آسان در خانه

لوبیا پلوی اسپانیایی :

طرز تهیه لوبیا پلوی اسپانیایی:

خوب برای اینکه خوش‌طعم تر شه از کره یا روغن زیتون میشه برای تفت دادن استفاده کرد اما اگه ندارین از روغن معمول پخت و پز استفاده کنید و البته این پلو ته‌دیگ دار نیست و همین که برنج دم میکشه سرو میشه اماااااااا ……… ما ایرونیا نبض ته‌دیگ جهان رو تو مشتمون داریم و کلی باهاش پز میدیم… پس بذارین مثل پلوهای معروفمون ته‌دیگ ببنده!

مواد لازم برای 4 نفر:

طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی :

ابتدا گوجه فرنگی ‌ها و فلفل دلمه‌ای را روی شعله پخش کن روی گاز کبابی کنید و تا پوست روی سبزيجات بسوزد و سپس در ظرف یا کیسه دربدار قرار دهید و بعد از خنک شدن آنها را پوست بگیرید و خرد کنید.

در قابلمه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر و ادویه جات را اضافه کنید و وقتی عطر ادویه‌جات به مشام رسید زیتون خرد شده و برنج شسته و آبکش شده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس گوجه فرنگی، آب لیموترش، لوبیا قرمز و استاک مرغ یا گوشت یا آب معمولی و مقداری نمک را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید مایعات به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

به هنگام سرو مقداری جعفری خرد شده روی پلو بپاشید!

نوش جان!

خروج از نسخه موبایل