نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر ماستی با سس انار + نکات کلیدی

طرز تهیه دسر ماستی:

طرز تهیه دسر ماستی :

دسر ماستی با سس انار انتخاب خوبیه واسه یلدا!

دیگه آسون‌تر از این نداریم…

مواد لازم:

مواد لازم برای سس انار:

ژلاتین را با ۳ قاشق سوپخوری شیر سرد مخلوط کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا باز شود.

در این مدت بقیه شیر را به همراه شکر و رنده پوست پرتقال روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا گرم شود.

شیر را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ذوب شود.

ماست را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.

مایه را بین قالبهای تک نفره تقسیم کنید و سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

برای تهیه سس انار، آی انار و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک تکه پوست پرتقال یا لیموترش بدون قسمت سفید آن داخل ظرف بگذارید و وقتی سس به غلظت شرب رسید از روی حرارت بردارید و پوست مرکبات را خارج کنید و اجازه دهید سس به دمای محیط برسد.

دسر را با کمک نوک چاقوی خیس شده از دیواره قالب جدا کنید و با کمک سر انگشتان دسر را به آرامی از دیوار کمی جدا کنید تا هوا به زیر دسر نفوذ کند. سپس بشقابی روی دهانه قالب قرار داده و آن را پشت و رو کنید تا دسر در قالب قرار بگیرد.

روی دسر را با سس انار و دانه‌های انار تزیین کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل